Skip to content
Kezdőlap » ARANY CHIAVARI SZÉK

ARANY CHIAVARI SZÉK

ARANY CHIAVARI SZÉK BÉRLÉS

ARANY CHIAVARI SZÉK

Amerikai gold tiffany szék ajánlatunk esküvőre

Esküvői gold chiavari szék Párnával együtt, Nállunk a székeket párnával együtt kapod. Így nincs rejtett költség.

Első osztályú, bükkfából készült FA székeink vannak, nem bóvli fém vagy műanyag székek.

Rendszeresen karbantartott székek, mindig tisztítva és javítva, a szállításból és használatból adódó kisebb sérülések.

Kiszállítás védőhuzatban a rendeltetési helyre, az árban a kiszállítás és a teljes elpakolás. Az asztalhoz történő kihelyezést is vállaljuk kérésre.

.

Arany chiavari szék

Arany szék párnával

gold Chiavari szék fehér párnával (anyaga fa)

szín arany,(fekete párnával is)

1250 Ft + ÁFA / db

Arany színű Chiavari székek nagyon elegáns és stílusos választások esküvőkhöz. Ezek a székek könnyűek és mégis strapabíróak, így tökéletesek lehetnek esküvői rendezvényekhez, ahol a dizájn és a kényelem egyaránt fontos szempont. Az arany szín különleges fényt és eleganciát kölcsönöz a helyszínnek, és jól illeszkedik a legtöbb esküvői dekorációhoz. A Chiavari székek könnyen kombinálhatók más bútorokkal és dekorációkkal is, így lehetőség van arra, hogy az esküvői rendezvény teljes körűen összhangban legyen a kívánt stílussal és hangulattal.

Ragyogás és Elegancia

Engedd, hogy rendezvényed igazi csillogást kapjon az arany színű Chivari székekkel! Ezek a székek nem csupán ülőalkalmatosságok, hanem elegancia és stílus szimbólumai. Az arany színű Chivari székek egyedülállóan emelik az esemény atmoszféráját, és örökítik meg az exkluzív hangulatot.

Lenyűgöző Megjelenés

Az arany színű Chivari székek szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak, amely azonnal lenyűgözi a vendégeket. Az arany árnyalat elegáns és időtlen, amely bármilyen dekorációval vagy témával párosítható. Legyen szó esküvőről, bankettról, vagy bármilyen exkluzív rendezvényről, ezek a székek garantálják, hogy az eseményed emlékezetes maradjon minden résztvevő számára.

Kényelem és Tartósság

Az arany színű Chivari székek nemcsak a megjelenésben, hanem a kényelemben és a tartósságban is kiválóak. Könnyűek és könnyen mozgathatóak, mégis erősek és stabilak, így ideálisak nagyobb rendezvények számára is. A minőségi anyagokból készült Chivari székek biztosítják, hogy vendégeid kényelmesen és biztonságosan ülhessenek egész este.

Emlékezetes Élmény

Az arany színű Chivari székek nem csupán ülőhelyek, hanem emlékek katalizátorai is. Azoknak, akik részt vesznek az eseményen, az arany Chivari székekkel felszerelt terem örökre emlékezetes marad. Képzeld csak el, ahogy vendégeid ámuldoznak és örömmel töltenek el egy ilyen stílusos és elegáns környezetben!

Ne hagyd ki az arany színű Chivari székek bérlésének lehetőségét, hogy rendezvényed valóban kiemelkedő legyen! Vegyél most kapcsolatot velünk, és varázsoljuk együtt felejthetetlenné az eseményedet!

RG SÁTOR ÉS PARTY SERVICE
Telefon: 0036209884399
Email: hello@rgsator.hu, rgpartyservice@gmail.com

Keressen minket és kérjen ajánlatot 2024-re.
Levél tartalmazza: Nevet, Email címet, Mire kér ajánlatot, mikorra,mennyiséget, és hova kéri.